за нас

История на фирмата

    Дружеството е регистрирано с фирмено дело №2401/1990г. по Търговския Закон на Р.България с основна дейност строителство и селско стопанство. 

   За периода на своето съществуване дружеството се утвърди като сериозен партньор в строителния бранш. Благодарение на осъществения затворен цикъл на производство и услуги, дружеството е предпочитано от регионални и национални инвеститори на строителния пазар.

  Фирмата предлага инженерингова дейност и извършва проектиране на високо и ниско строителство, изграждане на съвременни екологични обекти, промишлени обекти със съвременни технологии, строителство на хотели и почивни станции, пътища, изграждане на съвременни модерни жилищни сгради, реконструкция и модернизация на специализирани обекти, както и на обществено обслужващи сгради. Фирмата разполага със сертификат ISO 9001:2008, включващ и управление на строителни проекти; също
Сертификат BS OHSAS 18001:2007

Техничски възможности

Създаденият организационен подход и ефективно управление на ресурсите и работната ръка позволяват на фирмата поемането от нулев цикъл до луксозно завършване на различни по характер и предназначение обекти с гарантирано качество и срочно изпълнение.

Фирмата разполага с машини и съоръжения за цялостно изграждане на :

Машини и съоръжения

Машина за подземно преминаване “Къртица
Машина за рязане на асфалт
Машини за заваряване на полимерни материали

Екип

Йордан Апостолов

Собственик и Управител

Венцислава Апостолова

Собственик и Управител

Строителство и ремонти на обществени и промишлени сгради